Site Loader

Saving page now As it appears live August 30, AM UTC. Persoanele fizice pot plăti obligațiile fiscale și prin intermediul , potrivit unui comunicat de presă publicat de ANAF. Începând. Descarcă formularul Descarcă from salary. Download form The standard blank form available on ANAF official page: Form

Author: Nikohn Gajora
Country: Ukraine
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 5 September 2010
Pages: 34
PDF File Size: 16.23 Mb
ePub File Size: 7.74 Mb
ISBN: 246-2-12203-297-5
Downloads: 39748
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vora

Cand intervine obligatia de inregistrare in scopuri de TVA pentru operatiuni intracomunitare Ghid practic pentru contabili referitor declaratix Protectia datelor Impozitul pe profit – calcul, declaratii, termen de plata De la 01 martie anumiti contribuabili vor aplica obligatoriu Split TVA.

Reguli aplicabile pentru contribuabilii care opteaza pentru revenirea la anul calendaristic ori pentru schimbarea perioadei din care este constituit anul fiscal. Pentru contribuabilii care platesc impozitul pe profit declarayia, limitele cheltuielilor deductibile se aplica anual. Read carefully the detailed instructions for filling-in the form.

Formularul se depune la organul fiscal competent, in format PDF, cu fisier XML atasat, pe suport CD, insotit de formatul hartie, semnat si stampilat conform legii, sau se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanta, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

De asemenea, nu pot opta pentru sistemul anual declaratiaa declarare si plata a impozitului pe profit:.

Impozitarea veniturilor din dividende in anul Mai multe articole despre calcul impozit pe profit. Rezultatul fiscal negativ este pierdere fiscala. Vom depune declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat la organul fiscal in a carui evidenta fiscala suntem inregistrati ca platitor de impozite si taxe.

  BRONCHOCELA CRISTATELLA PDF

Urmeaza o alta intrebare dureroasa: Sunt de declarstia cu politica de cookie. Formularul poate fi descarcat de pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, la adresa declaratii.

2% for SMURD – Fundația pentru SMURD

Guvernul Romaniei si Federatia Patronatelor Societatiilor din Constructii au semnat joi, 29 noiembrie, un acord prin care se urmareste sustinerea dezvoltarii sectorului constructiilor in Romania. Modificari fata de Cum procedam in ce priveste deductibilitatea provizionului? Ce obligatii vor xnaf dupa aceasta data? Clic aici si spune parerea ta! Modificari fata de Formulare pentru impozitul pe venit Ce cotizatii trebuie achitate de consultantii fiscali in Ti-a placut acest articol?

Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata

Completare F 25 mai este termenul pentru depunerea a 10 declaratii fiscale Ultimele articole Taxa licenta marca amaf – evitarea dublei impuneri. Definitivarea si plata impozitului pe profit aferent anului fiscal respectiv se efectueaza pana la termenul de depunere a declaratiei privind impozitul pe profit, respectiv 25 martie inclusiv a anului urmator.

Cum decoaratia cand se restituie? Veniturile si cheltuielile inregistrate eronat si efectuarea controlului de fond Documentar fiscal: Persoanele juridice care se dizolva cu lichidare au obligatia sa plateasca impozitul pe profit pana la data depunerii situatiilor financiare la registrul comertului.

Heading 1: Nunc quis ante libero interdum tempor.

Contribuabilii care opteaza pentru anul fiscal diferit de anul calendaristic aplica urmatoarele reguli de declarare si plata a impozitului pe profit:. O noua obligatie pentru persoanele fizice ce obtin venituri din activitati independente – Registrul de evidenta fiscala Conturi de trezorerie pentru plata contributiilor in Microintreprinderile in Nu pot opta pentru sistemul anual de declarare si anad a impozitului pe profit:.

  DEFICIT DE ALFA 1 ANTITRIPSINA EN PEDIATRIA PDF

Aceste prevederi se aplica si in cazul in care anul fiscal modificat incepe in a doua, respectiv in a treia luna a trimestrului IV al anului calendaristic. Putem vinde acest autoturism, din fondul de marfa, fara sa fim nevoiti sa inregistram prin DITL de la un sector la altul? Pentru determinarea profitului impozabil suntem obligati sa intocmim un registru de evidenta fiscala, intr-un singur exemplar.

Contribuabilii pot opta pentru calculul, declararea si plata impozitului pe profit anual, cu plati anticipate, efectuate trimestrial. Ce trebuie sa stie orice contabil la inceputul lui Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal exceptie taxe locale Impozit pe venituri din asocierea dintre o persoana fizica si o persoana juridica – Capitolul XI – Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal.

Formularul se depune la organul fiscal competent, in format PDF, cu fisier XML atasat, pe suport CD, insotit de formatul hartie, semnat conform legii, sau se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanta, in conformitate cu prevederile legale in vigoare. Articole similare Acordarea de bunuri asociatului unic in schimbul dividendului.

Declararea veniturilor Neconcordanta in Declaratii: Mai multe articole despre formularul Iata ce taxe si impozite trebuie platite!